DODON TREBUIE SĂ PLECE

  1. Igor Dodon - vinovat de abuz de putere în scopul obținerii avantajelor politice personale, în detrimentul intereselor naționale prin controlul și subordonarea Guvernului.

  2. Igor Dodon - vinovat de obstrucționarea justiției prin șantaj și intimidare a judecătorilor și tentative de control al Curții Constituționale.

  3. Președintele Dodon crede că este mai presus de Constituție și mai presus de poporul Republicii Moldova. Dacă oricine altcineva ar încerca să intimideze, șantajeze și să pună presiune pe judecători, aceste acțiuni ar fi catalogate drept crime. 

  4. Președintele Igor Dodon Minte! Manipulează și pune în pericol sănătatea și bunăstarea oamenilor. Pe toată perioda de pandemie, Dodon și acoliții săi au mințit și au făcut promisiuni false agravând și mai mult lucrurile în țară și provocând pierderi importante de vieți omenești.


Singura soluție este ca Dodon să plece, pentru aceasta trebuie să curățăm instituțiile statului de influența sa nocivă și control anti-constituțional a puterii legislative, executive și a justiției.

©2020 by DODON PLEACĂ